Skip to main content

Selamat Hari Jadi

Assalammualaikum wbt..bersua lagi kita pada hari yang mulia ini, iaitu di bulan Ramadhan...puasa yang ke-6...Semalam suda 2 kali sy x p terawih, mau siapkan paper exam dgn cepar daaaa...alhamdulillah suda siap, so xda halangan suda mau p terawih..

Hari ini hari lahir saya..huhu..happy betul....syukur alhamdullilah, sampai juga umur ku yg ke-25 tahun ini...syukur alhamulillah, dipanjangkan usia ku hingga ke hari ini dan ramadhan ini. Tiada apa yang ingin aku ingin hadiahkan kepada diriku sebab, hari demi hari hanya kesyukuran saja yang mampu ku panjat kepada Mu Ya Allah SWT...syukur lahamdulillah sampai sekarang kami masih dalam kedudukan keluarga yang gembira dan sentiasa bersyukur...


Jum kita tgk..pic yang sy buat tuk hiburan d ramadhan ini..huhu...sebenarnya ni pic org tapi sy mau letak juga sebab sy ada tambah nama sy..kekeke...




Ya ok..itu sy yang combine 2 pic..kekeke..xlawa la tapi sy hepi..huhu..kita tgk lagi yg lain...


Hah...ini ialah kwn sy masa degree dulo2....mereka pic di atas ialah pic time kami ada program terakhir d UiTM Kota Kinabalu....lupa la nama program...ermmm....oh ya..Finishing School ba pula.....kekekeke....kwn2 di atas ialah yg sangat hebat orgnya..sama la mcm I..hikhikhik.....miss u my dear friend....some of them sarawakian...ada pic lagi x?..hmm...kita sambung lagi next meeting ya....miss u my lovely blog...beb..selamat berpuasa dan selamat hari lahir...

Comments

Popular posts from this blog

Teman Sejati

Assalammualaikum wbt..Mungkin ada yang suda pernah dengar lagu dakwah ni dan tidak pernah dengar pun mungkin ada...liriknya sangat tepat dan dalam maksudnya. Kalo dibaca sekali inshaallah boleh ingat terus irama...namun baca dua kali alhamdulillah kenal lagu ini utk sahabat rupanya...
Dan kalo suda baca 3 kali faham maksudnya..subhanallah..anda hebat. Jum hayati lagu ini bersama-sama...penuh nostalgic lagu ini utk sy..Selama ini
Kumencari-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suciBersyukur kini
PadaMu Ilahi
Teman yang dicari
Selama ini Telah kutemui...Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni....Kasih IllahiKepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kitaKepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaanTelah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kitaAlhamdulillah jum sama2 kita faham ertin…

Peperiksaan Pegawai Eksekutif 41 LHDNM

Assalammualaikum semua...☺Hari ini saya ingin berkongsi dengan calon-calon yg akan menduduki peperiksaan 20/9/017 (Rabu) malam jawatan seperti tajuk di atas..Ada banyak tips di jual dipasaran online kan? Oleh itu jgn tertipu la ya. Baru-baru ini pihak LHDNM ada mengeluarkan keratan akhbar bahawa itu bukanlah dari mereka. Pihak LHDNM hanya menggunakan platform SPA yang canggih dan berteknologi untuk melantik calon yang benar-benar kompeten untuk jawatan yg ditawarkan. Oleh itu, jum baca keratan akhbar di bawah.. dan jangan lupa klik link la ya.Di bawah ada juga gambar yang sy scrnshot..he he..Selamat berjaya kpd yg akan nenduduki peperiksaan dan semoga sukses!Link 1: http://www.hasil.gov.my/bt_goindex.php?bt_kump=6&bt_skum=1&bt_posi=2&bt_unit=1&bt_sequ=369&cpage=0
Anthony Bourdain’s Favourite Ice Cream Stall & 8 Other Unexpected Finds In Mumbai https://goo.gl/GPaqb7

SI CHOMEL LILY DAPAT WALLE SUPRISE

Nah dapat lagi dia hadiah.
Tidak tahu birthday yang ke berapa..Jum tengok..