Skip to main content

Posts

Showing posts from October 13, 2011

CABUT GIGI

Assalammualaikum wbt,
Hospital adalah 1 tempat yang saya sangat tidak suka. Sejak dari dulu sampai sekarang jika ada yg cerita pasal hospital apa yg ada di kota fikiran saya ialah, "Penyakit" hah! di hospital la tempat segala penyakit kan? sebab itu hospital ni dikunjungi oleh orang sakit sahaja. 
Yang sihat nak buat apa p hospital, CARI PENYAKIT KALI?? Hmmm....tidak..tidak..ada banyak alasan juga, ada yang mencegah ada yg buat rawatan susulan, ada pula medical check-up..etc. Ibu mengandung ke klinik, sebab hospital xsesuai tuk ibu mengandung...begitu kali kan? Kalau beranak baru lah datang hospital, appointment semua klinik. KENAPA?? Dunno la, sy pun xtau. Tapi yang penting ada jawapan. Nanti di cari..he heh heh...
Gigi yang rosak di cabut, jadi hari ini ada 2 gigi sy di cabut, huh best (sakit tau)...hmm...jarum panjang, ubat bius tu best betul sampai kebas mulut I...huargghh...Kenapa after bius sakit datang?? Kenapa bius ni pandai menyembunyikan penyakit orang?? Darimana asal…

CABUT GIGI

Assalammualaikum wbt,
Hospital adalah 1 tempat yang saya sangat tidak suka. Sejak dari dulu sampai sekarang jika ada yg cerita pasal hospital apa yg ada di kota fikiran saya ialah, "Penyakit" hah! di hospital la tempat segala penyakit kan? sebab itu hospital ni dikunjungi oleh orang sakit sahaja. 
Yang sihat nak buat apa p hospital, CARI PENYAKIT KALI?? Hmmm....tidak..tidak..ada banyak alasan juga, ada yang mencegah ada yg buat rawatan susulan, ada pula medical check-up..etc. Ibu mengandung ke klinik, sebab hospital xsesuai tuk ibu mengandung...begitu kali kan? Kalau beranak baru lah datang hospital, appointment semua klinik. KENAPA?? Dunno la, sy pun xtau. Tapi yang penting ada jawapan. Nanti di cari..he heh heh...
Gigi yang rosak di cabut, jadi hari ini ada 2 gigi sy di cabut, huh best (sakit tau)...hmm...jarum panjang, ubat bius tu best betul sampai kebas mulut I...huargghh...Kenapa after bius sakit datang?? Kenapa bius ni pandai menyembunyikan penyakit orang?? Darimana asal…