Skip to main content

CABUT GIGI

Assalammualaikum wbt,

Hospital adalah 1 tempat yang saya sangat tidak suka. Sejak dari dulu sampai sekarang jika ada yg cerita pasal hospital apa yg ada di kota fikiran saya ialah, "Penyakit" hah! di hospital la tempat segala penyakit kan? sebab itu hospital ni dikunjungi oleh orang sakit sahaja. 

Yang sihat nak buat apa p hospital, CARI PENYAKIT KALI?? Hmmm....tidak..tidak..ada banyak alasan juga, ada yang mencegah ada yg buat rawatan susulan, ada pula medical check-up..etc. Ibu mengandung ke klinik, sebab hospital xsesuai tuk ibu mengandung...begitu kali kan? Kalau beranak baru lah datang hospital, appointment semua klinik. KENAPA?? Dunno la, sy pun xtau. Tapi yang penting ada jawapan. Nanti di cari..he heh heh...

Gigi yang rosak di cabut, jadi hari ini ada 2 gigi sy di cabut, huh best (sakit tau)...hmm...jarum panjang, ubat bius tu best betul sampai kebas mulut I...huargghh...Kenapa after bius sakit datang?? Kenapa bius ni pandai menyembunyikan penyakit orang?? Darimana asal usul ubat Bius?? Perlu di baca juga. 

Nama doktor : Steve Malius. hansamu desu ne....hak hak hak..Tapi malu la I, gigi buruk di tatap tuk si hansamu..kah kah kah.... :p Sampai malam (11.31pm) gigi dan kepala masih sakit. Hoho...dugaaan betul. Makin bubur best (walau tawar)..erk...

Hmm...next topik nak cerita pasal MADU. (Madu kahwin 1> or madu lebah we see la yeee)..

Adios Blog. Sakit gigi daaa...


Comments

Post a Comment

....have a nice day..

Popular posts from this blog

Teman Sejati

Assalammualaikum wbt..Mungkin ada yang suda pernah dengar lagu dakwah ni dan tidak pernah dengar pun mungkin ada...liriknya sangat tepat dan dalam maksudnya. Kalo dibaca sekali inshaallah boleh ingat terus irama...namun baca dua kali alhamdulillah kenal lagu ini utk sahabat rupanya...
Dan kalo suda baca 3 kali faham maksudnya..subhanallah..anda hebat. Jum hayati lagu ini bersama-sama...penuh nostalgic lagu ini utk sy..Selama ini
Kumencari-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suciBersyukur kini
PadaMu Ilahi
Teman yang dicari
Selama ini Telah kutemui...Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni....Kasih IllahiKepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kitaKepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaanTelah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kitaAlhamdulillah jum sama2 kita faham ertin…

Peperiksaan Pegawai Eksekutif 41 LHDNM

Assalammualaikum semua...☺Hari ini saya ingin berkongsi dengan calon-calon yg akan menduduki peperiksaan 20/9/017 (Rabu) malam jawatan seperti tajuk di atas..Ada banyak tips di jual dipasaran online kan? Oleh itu jgn tertipu la ya. Baru-baru ini pihak LHDNM ada mengeluarkan keratan akhbar bahawa itu bukanlah dari mereka. Pihak LHDNM hanya menggunakan platform SPA yang canggih dan berteknologi untuk melantik calon yang benar-benar kompeten untuk jawatan yg ditawarkan. Oleh itu, jum baca keratan akhbar di bawah.. dan jangan lupa klik link la ya.Di bawah ada juga gambar yang sy scrnshot..he he..Selamat berjaya kpd yg akan nenduduki peperiksaan dan semoga sukses!Link 1: http://www.hasil.gov.my/bt_goindex.php?bt_kump=6&bt_skum=1&bt_posi=2&bt_unit=1&bt_sequ=369&cpage=0
Anthony Bourdain’s Favourite Ice Cream Stall & 8 Other Unexpected Finds In Mumbai https://goo.gl/GPaqb7

SI CHOMEL LILY DAPAT WALLE SUPRISE

Nah dapat lagi dia hadiah.
Tidak tahu birthday yang ke berapa..Jum tengok..