Skip to main content

Posts

Showing posts from October 28, 2011

Antara Cara Memutuskan Hubungan Dengan Pasangan Dgn Berkesan

Assalamualaikum wbt,
Hai kawan2, apa kabar. Hah hari ini ku agak topi yang best tuk santapan kita semua..ha ha....Selalunya apabila pasangan tu dah jumpa yg "new branch" mula la bergunung alasan..Iya bukan??? Memang sekarang ni dunia dah semakin canggih so, cara nak putus pun mesti kerennnn tau...(slang Indon) 
Jum kita tengok antara cara yang paling berkesan kut2 berguna tuk bakal2 tut tut....

Hanya gurauan ya..jangan follow pula.... 
Cara 1:  Bf tu xnak tgk lagi muka pmpuan...tgk la, nak putus tp ckp belakang pla...kalau berani face to face maaa...ha ha ha...Gf pla, mcm dah tau niat c Bf tu..(jgn2 dah ada branch juga..kihkihkih)




Cara 2: mula lah c Bf ni melibatkan family Gf....adoii..kalau dah xcinta jgn la libatkan org tua anda cik abg oiiii.......  (apalah agaknya dlm pkiran Gf ni..huhu...aku dah ada g baru la, sori~ I xheran pon..hurghuarghhuargh)





Cara 3: Bf merayu-rayu agar di tinggalkan, katanya dah xsyg...aduii...mula2 kata syg, skg dah tukar..arghhhhh...tensen la Gf ni....
(Gf…

Antara Cara Memutuskan Hubungan Dengan Pasangan Dgn Berkesan

Assalamualaikum wbt,
Hai kawan2, apa kabar. Hah hari ini ku agak topi yang best tuk santapan kita semua..ha ha....Selalunya apabila pasangan tu dah jumpa yg "new branch" mula la bergunung alasan..Iya bukan??? Memang sekarang ni dunia dah semakin canggih so, cara nak putus pun mesti kerennnn tau...(slang Indon) 
Jum kita tengok antara cara yang paling berkesan kut2 berguna tuk bakal2 tut tut....

Hanya gurauan ya..jangan follow pula.... 
Cara 1:  Bf tu xnak tgk lagi muka pmpuan...tgk la, nak putus tp ckp belakang pla...kalau berani face to face maaa...ha ha ha...Gf pla, mcm dah tau niat c Bf tu..(jgn2 dah ada branch juga..kihkihkih)




Cara 2: mula lah c Bf ni melibatkan family Gf....adoii..kalau dah xcinta jgn la libatkan org tua anda cik abg oiiii.......  (apalah agaknya dlm pkiran Gf ni..huhu...aku dah ada g baru la, sori~ I xheran pon..hurghuarghhuargh)





Cara 3: Bf merayu-rayu agar di tinggalkan, katanya dah xsyg...aduii...mula2 kata syg, skg dah tukar..arghhhhh...tensen la Gf ni....
(Gf…