Skip to main content

Antara Cara Memutuskan Hubungan Dengan Pasangan Dgn Berkesan

Assalamualaikum wbt,

Hai kawan2, apa kabar. Hah hari ini ku agak topi yang best tuk santapan kita semua..ha ha....Selalunya apabila pasangan tu dah jumpa yg "new branch" mula la bergunung alasan..Iya bukan??? Memang sekarang ni dunia dah semakin canggih so, cara nak putus pun mesti kerennnn tau...(slang Indon) 

Jum kita tengok antara cara yang paling berkesan kut2 berguna tuk bakal2 tut tut....


Hanya gurauan ya..jangan follow pula.... 

Cara 1: 
Bf tu xnak tgk lagi muka pmpuan...tgk la, nak putus tp ckp belakang pla...kalau berani face to face maaa...ha ha ha...Gf pla, mcm dah tau niat c Bf tu..(jgn2 dah ada branch juga..kihkihkih)





Cara 2:
mula lah c Bf ni melibatkan family Gf....adoii..kalau dah xcinta jgn la libatkan org tua anda cik abg oiiii....... 
(apalah agaknya dlm pkiran Gf ni..huhu...aku dah ada g baru la, sori~ I xheran pon..hurghuarghhuargh)






Cara 3:
Bf merayu-rayu agar di tinggalkan, katanya dah xsyg...aduii...mula2 kata syg, skg dah tukar..arghhhhh...tensen la Gf ni....

(Gf: saat yg d tunggu ha ha ha ha)...adoiiyaaiiii....




Cara 4:
Bf ni akan pilih tempat perjumpaan yg ramai org, dan meluahkan hasratnya...Hah untuk apa????? Supaya c Gf ni xkan terjerit2 sebab ramai org lorrrr...ha ha ha
tergamaknya c Bf ni kan.....

Katanya lagi, ibunya dh dpt calon yg sesuwaiiii..hah? ibu yg cari or awk yg cari cik abg oiii.....ish ish ish...

Hah tunggu apa lagi, siasat la ya apa betulnya 4 cara di atas..keh keh keh...
pic tu xda kaitan tau...


Comments

Popular posts from this blog

Teman Sejati

Assalammualaikum wbt..Mungkin ada yang suda pernah dengar lagu dakwah ni dan tidak pernah dengar pun mungkin ada...liriknya sangat tepat dan dalam maksudnya. Kalo dibaca sekali inshaallah boleh ingat terus irama...namun baca dua kali alhamdulillah kenal lagu ini utk sahabat rupanya...
Dan kalo suda baca 3 kali faham maksudnya..subhanallah..anda hebat. Jum hayati lagu ini bersama-sama...penuh nostalgic lagu ini utk sy..Selama ini
Kumencari-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suciBersyukur kini
PadaMu Ilahi
Teman yang dicari
Selama ini Telah kutemui...Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni....Kasih IllahiKepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kitaKepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaanTelah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kitaAlhamdulillah jum sama2 kita faham ertin…

Peperiksaan Pegawai Eksekutif 41 LHDNM

Assalammualaikum semua...☺Hari ini saya ingin berkongsi dengan calon-calon yg akan menduduki peperiksaan 20/9/017 (Rabu) malam jawatan seperti tajuk di atas..Ada banyak tips di jual dipasaran online kan? Oleh itu jgn tertipu la ya. Baru-baru ini pihak LHDNM ada mengeluarkan keratan akhbar bahawa itu bukanlah dari mereka. Pihak LHDNM hanya menggunakan platform SPA yang canggih dan berteknologi untuk melantik calon yang benar-benar kompeten untuk jawatan yg ditawarkan. Oleh itu, jum baca keratan akhbar di bawah.. dan jangan lupa klik link la ya.Di bawah ada juga gambar yang sy scrnshot..he he..Selamat berjaya kpd yg akan nenduduki peperiksaan dan semoga sukses!Link 1: http://www.hasil.gov.my/bt_goindex.php?bt_kump=6&bt_skum=1&bt_posi=2&bt_unit=1&bt_sequ=369&cpage=0
Anthony Bourdain’s Favourite Ice Cream Stall & 8 Other Unexpected Finds In Mumbai https://goo.gl/GPaqb7

SI CHOMEL LILY DAPAT WALLE SUPRISE

Nah dapat lagi dia hadiah.
Tidak tahu birthday yang ke berapa..Jum tengok..