Skip to main content

Safee Sali Sah Bercerai.

Adeiii ada news ni..huhu..

Sedih la, mcm2 ragam berlaku sekarang ni, rumahtangga yg dibina bole hancus dek kerana kareer..apapun, Do The Best la kan...
Penyerang bola sepak negara, Safee Sali sah bercerai dengan isterinya Sabarina Yusof di Mahkamah Tinggi Syariah di Shah Alam semalam.

Safee yang sebelum ini pernah mengeluarkan perintah kembali taat terhadap isterinya, akhirnya menarik balik permohonan tersebut yang dibuat dua bulan sebelum kontrak bersama liga Indonesia disambungkan kembali.

Safee yang kini bermain untuk Kelab Pelita Jaya di Indonesia, melafazkan talak satu terhadap Sabarina di hadapan Hakim Fouzi Mohktar di persidangan tertutup itu.

Dipetik dari akhbar Kosmo, peguam yang mewakili Sabarina, Ezura Nashuha Abdul Hadi memberitahu pemberita bahawa selain dari hak penjagaan, mereka juga ada menyentuh mengenai nafkah dan hak melawat anak-anak.

Beliau berkata, hak penjagaan kedua-dua anak perempuan hasil perkahwinan pasangan itu pada 2007, Nur Syaza Syaqina, 3, dan Nursyasya Sorfina, 1, telah diserahkan kepada Sabarina.

Sabarina juga menjelas bahawa segalanya telah selesai dan berharap tidak ada lagi sebarang spekulasi mengenai kisah rumah tangganya semasa bersama Safee.

Comments

Popular posts from this blog

Teman Sejati

Assalammualaikum wbt..Mungkin ada yang suda pernah dengar lagu dakwah ni dan tidak pernah dengar pun mungkin ada...liriknya sangat tepat dan dalam maksudnya. Kalo dibaca sekali inshaallah boleh ingat terus irama...namun baca dua kali alhamdulillah kenal lagu ini utk sahabat rupanya...
Dan kalo suda baca 3 kali faham maksudnya..subhanallah..anda hebat. Jum hayati lagu ini bersama-sama...penuh nostalgic lagu ini utk sy..Selama ini
Kumencari-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suciBersyukur kini
PadaMu Ilahi
Teman yang dicari
Selama ini Telah kutemui...Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni....Kasih IllahiKepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kitaKepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaanTelah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kitaAlhamdulillah jum sama2 kita faham ertin…

Peperiksaan Pegawai Eksekutif 41 LHDNM

Assalammualaikum semua...☺Hari ini saya ingin berkongsi dengan calon-calon yg akan menduduki peperiksaan 20/9/017 (Rabu) malam jawatan seperti tajuk di atas..Ada banyak tips di jual dipasaran online kan? Oleh itu jgn tertipu la ya. Baru-baru ini pihak LHDNM ada mengeluarkan keratan akhbar bahawa itu bukanlah dari mereka. Pihak LHDNM hanya menggunakan platform SPA yang canggih dan berteknologi untuk melantik calon yang benar-benar kompeten untuk jawatan yg ditawarkan. Oleh itu, jum baca keratan akhbar di bawah.. dan jangan lupa klik link la ya.Di bawah ada juga gambar yang sy scrnshot..he he..Selamat berjaya kpd yg akan nenduduki peperiksaan dan semoga sukses!Link 1: http://www.hasil.gov.my/bt_goindex.php?bt_kump=6&bt_skum=1&bt_posi=2&bt_unit=1&bt_sequ=369&cpage=0
Anthony Bourdain’s Favourite Ice Cream Stall & 8 Other Unexpected Finds In Mumbai https://goo.gl/GPaqb7

SI CHOMEL LILY DAPAT WALLE SUPRISE

Nah dapat lagi dia hadiah.
Tidak tahu birthday yang ke berapa..Jum tengok..