Skip to main content

Exam student

Share with u my previous student:

Final exam soooo...silent pleaseee!!


 kusuknya....wajib di asing..kalau x mcm2 bole jadi...


xsedar pun digambar..ini baru la candid....huah huah huah...sian dorg...tapi semua past juga.. great teacher onizuka..


hah!! ini yang sedar mereka sedang di gambar...huhu...


masi perasan dia di gambar...hoho..susa kali exam ni...padahal moral saja...

ini pelajar contoh! Datang lambat dan buka laptop lagi..adeii...he said "I don't understand the malay"..funny juga student ni...padahal, makan di luar, cakap melayu mcm tsunami...lancar sj...ish..ish..


Comments

Popular posts from this blog

Skim Latihan 1 Malaysia Sabah 2017 SL1M 2017

Assalammualaikum wbt..Hari ini saya akan update u ols tentang aktiviti hari ini. Saya dan kakak mengisi masa lapang dengan datang ke UMS Kota Kinabalu sebab hari ini ada program SL1M 2017.Sangat crowded dan kawasan yang dipilih sangat tidak sesuai. SEMPIT. Bayangkan macamana orang nak cari keja kalo jarak booth bersentuhan bahu ke bahu... sangat sempit... tak selesa.. sempat jumpa kawan sekolah tadi kesian pening sebab tempat kecil namun crowded. Ini antara gambar yang saya dapat kongsi dengan u ols suasana sempit dan tidak selesa tempat yang dipilih. Ada yang duduk di kerusi tunggu keadaan cool... ada yang fotokopi sijil...Peluang kerja saya kira ok namun Sabah Forest Industry (SFI) & MDEC (e-rezeki) terbaik setakat ini. hehe.. Tadi ada artis AF Firman..saya tidak kenal namun bolehlah..beliau dapat menghiburkan kami yang boring..hahaSekian laporan utk SL1M 2017 Kota Kinabalu Sabah. Susa nak bagi rating.. ^^

Kerap Mimpi Yang Sama

Assalammualaikum wbt..Allohumma solli ala sayyyidina muhammad wa ala ali saidina muhammad..
Allohumma solli ala sayyyidina muhammad wa ala ali saidina muhammad..
Allohumma solli ala sayyyidina muhammad wa ala ali saidina muhammad..Selawat 3 kali dulu ya. Kelak kita dpt ganjaran pahalanya. Inshaallah. Yakin pada Sang Pencipta.Apa yg ingin sy share ni betul2 membuat sy penasaran. Sy kerap mimpi sy berada di Makkah. Sy berdiri memegang dan melihat Kaabah.
Sy mencium hajar aswad...Subhanallah. wangi.. Mekkah al mukaramah yg selalu ada dlm mimpi sy ni membuatkan sy selalu bermotivasi kumpul duit dan berniat ziarah haji atau umrah. Sy tidak pasti erti mimpi sy, dan sy selalu berasa beruntung dpt melihat kaabah dan pijak kaki di sana walau dlm mimpi. Sy pernah mimpi d Jabal Rahmah, Bukit Tur, dan sempat solat di masjid Madinah sekali.. jauh berjalan roh sy ni... inshaallah jasad menyusul..amiin. Namun sy ada cek bebrapa page takwil mimpi..Ini adalah antaranya;
* Al-Ustaz Abu Sa’id berkata: …

Tart Nenas Gulung Berkulat

Assalammualaikum wbt...Apa kabar u ol..Story sy arini tentang kuih raya tart nenas. Sy actually tidak larat buat bnyk kuih raya. Namun masa raya baru2 ni..bnyk pula kuih kami. Sibling beli lagi. So pendekkan cerita kuih tart nenas gulung I berkulat ok. Sebalang rosak. Belum lagi  tersentuh pun walaupun satu biji. Sayangnya. Ayoyo..sy suda membazir satu balang tart. Banyak lagi tu saya buat. Ayoiiii Sekian tu saja utk mlm ni.