Skip to main content

Presentation Student Saya

Hi, mau share lagi..

al-maklum la, hp hanya 4G memory..xda tempat mau simpan gambar suda...draft di yahoo mail, gmail dan hotmail suda full..

siap bagi warning.hehe..


Ya ok, ini ialah pic student presentation:


ini ialah sophie..pelajar yg paling serius dlm kelas.. duduk paling depan..dan suka buat nota..sepanjang tempoh pembelajaran jam pertama..what can I say is, her notes is much more than what I said. She have many idea....

Dalam pic di atas, apa yg berlaku ialah sophie memberi jawapan kpd Delicia..Delicia ialah student yg bertentangan dgn Sophie. She like talking, singing, playing and make noisy..in class...during lessons... That's her..Delicia..BUT, what I like about her is, she always do the best to get A in exam..and what she want is she got now...easy maaa...

Again Sophie...her presentation is not so good but the slide is omoshiroii... best...
have many videos...and effective...she got many question from audiences..


what I can say is "Best group"...
xnampak oohh...tapi student ini sedang menunjukkan video lakonan dorg...good try! 


bla..blaa..masi group yang sama...best group ni, bnyk cerita..I like..!


 ok..siap present...skg mereka tgh ready Q&A...huhu..part yg paling best...semua kwn2nya akan tanya, sebab 1 soalan dr kwn ada markah.


sedang mencari jawapan...whatever it is this is my student, they always do the best..
miss u guys..Ms.Noor.

Comments

Popular posts from this blog

Skim Latihan 1 Malaysia Sabah 2017 SL1M 2017

Assalammualaikum wbt..Hari ini saya akan update u ols tentang aktiviti hari ini. Saya dan kakak mengisi masa lapang dengan datang ke UMS Kota Kinabalu sebab hari ini ada program SL1M 2017.Sangat crowded dan kawasan yang dipilih sangat tidak sesuai. SEMPIT. Bayangkan macamana orang nak cari keja kalo jarak booth bersentuhan bahu ke bahu... sangat sempit... tak selesa.. sempat jumpa kawan sekolah tadi kesian pening sebab tempat kecil namun crowded. Ini antara gambar yang saya dapat kongsi dengan u ols suasana sempit dan tidak selesa tempat yang dipilih. Ada yang duduk di kerusi tunggu keadaan cool... ada yang fotokopi sijil...Peluang kerja saya kira ok namun Sabah Forest Industry (SFI) & MDEC (e-rezeki) terbaik setakat ini. hehe.. Tadi ada artis AF Firman..saya tidak kenal namun bolehlah..beliau dapat menghiburkan kami yang boring..hahaSekian laporan utk SL1M 2017 Kota Kinabalu Sabah. Susa nak bagi rating.. ^^

Kerap Mimpi Yang Sama

Assalammualaikum wbt..Allohumma solli ala sayyyidina muhammad wa ala ali saidina muhammad..
Allohumma solli ala sayyyidina muhammad wa ala ali saidina muhammad..
Allohumma solli ala sayyyidina muhammad wa ala ali saidina muhammad..Selawat 3 kali dulu ya. Kelak kita dpt ganjaran pahalanya. Inshaallah. Yakin pada Sang Pencipta.Apa yg ingin sy share ni betul2 membuat sy penasaran. Sy kerap mimpi sy berada di Makkah. Sy berdiri memegang dan melihat Kaabah.
Sy mencium hajar aswad...Subhanallah. wangi.. Mekkah al mukaramah yg selalu ada dlm mimpi sy ni membuatkan sy selalu bermotivasi kumpul duit dan berniat ziarah haji atau umrah. Sy tidak pasti erti mimpi sy, dan sy selalu berasa beruntung dpt melihat kaabah dan pijak kaki di sana walau dlm mimpi. Sy pernah mimpi d Jabal Rahmah, Bukit Tur, dan sempat solat di masjid Madinah sekali.. jauh berjalan roh sy ni... inshaallah jasad menyusul..amiin. Namun sy ada cek bebrapa page takwil mimpi..Ini adalah antaranya;
* Al-Ustaz Abu Sa’id berkata: …

Tart Nenas Gulung Berkulat

Assalammualaikum wbt...Apa kabar u ol..Story sy arini tentang kuih raya tart nenas. Sy actually tidak larat buat bnyk kuih raya. Namun masa raya baru2 ni..bnyk pula kuih kami. Sibling beli lagi. So pendekkan cerita kuih tart nenas gulung I berkulat ok. Sebalang rosak. Belum lagi  tersentuh pun walaupun satu biji. Sayangnya. Ayoyo..sy suda membazir satu balang tart. Banyak lagi tu saya buat. Ayoiiii Sekian tu saja utk mlm ni.