Skip to main content

I hate "Surat Layang!"

Today I have seminar, at well known campus in my city. So after lunch, we been divided into few groups. I really hope one group with the others people besides my familiar member. In my opinion, when we mix around with the other person then we will be more better in communication and gain some knowledge. Direct to the point, there is one session we called "breaking ice". This is nonsense I think. It is because we already know each other so why should we ice breaking again and again.
Then what happen after that, I saw our speaker become boring. So what she did is she create one games we called "surat layang". So what I got after we create and show our expressed to others is, I got four letter. I think I got many than others. So what? Its complaint my fellow members....complaint about me. So ridiculous right. But the best about this games is we can improve ourselves. Because we know where is the weaknesses and which one is our strength. Ridiculous but good to know each others. So I should to say Thank You to people who sending me a letter.

Ok first letter is: You hardworking, committed but Don't talk too fast.

second letter is: Ella, you are very helpful person, I love to be friend with you forever. But, I wish you would  
                        always keep in touch with me. I mean, mingle around. Join friends hangout sometimes.

Third Letter is: Hi Friend, I'm very pleased to have you as my friend, you are very nice. But, u need to        
                       respective others.

Fourth letter is: You, hardworking, good listener, good behavior, but I want you to be helpful, work as a
                        team and share info.

ok let me evaluate all this letter. The 1st and 2nd letter is consider positive and 3rd and 4th is negative. I know all this author. But I just let them, it is because I positive person. So what point to argue. Positive thinking make me always a better person.

My observation today is, all speaker very good in time management, managing change, planning, and very smart people. I should say one of the speaker here because he is very credible and talented person. I mean Mr Alidin Lim from Public Mutual, he is good in everything, either in his religion, family, money, career and so on..meaning to say..he is the best, (my opinion). This is my observation for today.

Ok I think thats all...salam.

Comments

  1. never hate that person who was sending u "surat layang"..but hate her or his action..because we unable to change people, only they themselves can help them. What we can do is, advice them. ;p

    ReplyDelete

Post a Comment

....have a nice day..

Popular posts from this blog

Ikhlas Tu Macamana?

Ikhlas? Hurmmm..kalau ikhlas...
Tidak perlu ungkit !
Tidak perlu uji itu ini!
Tidak perlu soal selidik kenal berbulan2 akhirnya tidak kemana... akhirnya ditinggalkan begitu sahaja sebab tiada persefahaman.Inilah kategori tidak ikhlas.😧Jika kita ikhlas berkawan, kita akan terima siapa dirinya sebenar. Tidak ada istilah nasib baik baru kenal biasa2 saja. Kalau kita rasa baru kenal sedikit pasal org tu. Belum tentu org tu pun sama. Kita tidak tahu apa harapan dan doanya. Kita tidak tahupun yg sidia tu entah di kirim Tuhan utk kita(mcm drama pula) atau hanya ujian dari Tuhan.Waspadalah dengan hati ciptaan Allah swt.
Hari ini kita menduga hati orang..lain hari diri sendiri yang akan mendapat ujian pula.
Barulah ko rasa betapa sedihnya dibuat begitu. Kalau setakat ayat "single selamanya aku tidak kisah" ....baik hati-hati.Jika dipanjangkan usia kita, insha Allah..
Siapalah yang akan menjaga mu dihari tua mu...?Jika anak sedara ko tinggalkan sejuta harta pun kalo mereka berkomi…

Mencari ubat

Assalammualaikum wbt..Adoii sengsaranya menanggung luka bekas post-op ni..😧Apa ya ubat yang terbaik supaya kulit slps operation tu tidak meninggalkan kesan yang buruk? Kemarin STO ok saja..tertutup rapat.
Dressing pagi tadi adoiii terbuka pula lapisan kulit paling atas tu. Abis nampak isi 11 inci bekas jahitan tu..😧😧😧
17hb Dec 2018 ada lagi next appointment. Harap2 keputusan biopsy tu tidak ada apa2 yang buruk. Ya Allah semoga semuanya baik-baik sahaja. Saya tidak sanggup lagi cucuk sana sini dan bermalam dalam wad. Pengalaman seminggu tu ngeri oooohhh... berat turun mendadak akibat sakit yang menyerang. Semoga semuanya Ya Allah baik2 sahaja. Ya Allah andai sakit ini terbaik untuk ku,
Maka aku redho.Jika Ya Allah, sakit ini membuatkan aku semakin dekat kepadaMu, Aku redho.Namun jika sakit ini ujian buatku, maka Engkau kuatkan aku untuk menempuh ujian ini Ya Allah.Tiada dayaku..aku hamba Mu yang lemah dan sentiasa mengharapkan pertolongan dariMu..amiin amiin amiin Ya Rabb.

Risau

Assalammualaikum.Hurmmm ibu mana yang tidak sedih melihat anaknya balik2 masuk wad cucuk jarum sana sini. Ubat segala macam...Hebat dan besarnya jiwa seorang ibu!
Ibu melahirkan..
Dgn hrpn ank sihat hingga penghujung usianya.. Namun siapalah kita utk menghukum takdir.Kita hanya perlu terima dgn hati yg terbuka. Berlapang dada yakni redho.
Aturan Sang Pencipta lagi hebat drpd kehendak kita. Allah swt lagi mengetahui yg terbaik buat  hambaNya. Sy turut simpati dgn nasib mama yg terpaksa menjaga sy 24 jam tanpa henti. Ibu mana yg tidak risaukan apabila anak2 sakit..Sy hanya berharap ia tidak mengambil masa yg lama..inshaAllah sy redho. 😊