Skip to main content

Mayan Calendar 2012


Benefit To You, If You Read: Mayan Calendar

Allahualam, kita baca jangan ada di antara kita ada kepercayaan lain selain Allah SWT.

According to a statement released for the event, the three Mayan experts concurred that the Mayan calendar does not predict the end of the Earth. What Mayan Calendar said is, 21st Dec 2012 is end of the Earth.

Many are wondering if the Mayan Calendar 2012 is true and if the world will meet its end on Friday, December 21.

The Mayan Calendar ends on December 21, 2012 and is claimed to be the start of a world apocalyptic event. While most people look at it as another prophecy that will not happen, some people believed that the prediction is true.

Mayans have always been ahead of their time and made viable contributions in the fields of astronomy and mathematics. Their calendar had a 5,126-year cycle, so many wonder why the ancient civilization, known for their advanced grasp on astronomy, chose this date. The Mayan calendar is divided into bak'tuns, 144,000-day cycles. According to NBC News, the last cycle on the calendar is fast approaching.

However, there is always a possibility that the Earth will meet its doom since not all things can be predicted by science.

Below are some of the possible ways on how the world will end on December 21 as predicted on the infamous Mayan Calendar?
  1. Volcanic Eruption - Giant eruptions have contributed to mass extinctions, including the one that killed off the dinosaurs around 65 million years ago. Volcanic eruptions always come unannounced. A strong volcanic eruption may cause tsunami and unzipping of the fault system.
  2. Terrorist Attacks - Rogue forces may take advantage of the commotion that will happen on Friday. They may pose threat to nations they have disagreement through biological warfare or invasion of the city that will yield to the deaths of many.
  3. Deep Impact - Another possible way how the Earth will end is through a collision of an asteroid. Asteroids typically top the list of extraterrestrial objects that could hit Earth. However, it is impossible to find every asteroid that could pose a threat to the Earth. Moreover, NASA can only find the asteroids but an asteroid that is almost the size of the Earth cannot be stopped.
  4. Solar Storms- Solar storms are part of the cyclic activity of the Sun. The next solar maximum will occur in the 2012-2014 time frames. Though NASA said that it could do no harm to Earth, we never know.
  5. Comet Collision - Comets zoom through space at almost 100,000 mph and pick up speed due to Earth's gravitational pull, he said. The faster an object moves, the bigger the force it exerts on whatever it happens to hit and the more energy it deposits. Moreover, finding comets in the outer solar system is very difficult because these dirty snowballs are extremely dark. 
You may directly contact editor here: editor@ibtimes.com
For more info click here.

Comments

Popular posts from this blog

Ikhlas Tu Macamana?

Ikhlas? Hurmmm..kalau ikhlas...
Tidak perlu ungkit !
Tidak perlu uji itu ini!
Tidak perlu soal selidik kenal berbulan2 akhirnya tidak kemana... akhirnya ditinggalkan begitu sahaja sebab tiada persefahaman.Inilah kategori tidak ikhlas.😧Jika kita ikhlas berkawan, kita akan terima siapa dirinya sebenar. Tidak ada istilah nasib baik baru kenal biasa2 saja. Kalau kita rasa baru kenal sedikit pasal org tu. Belum tentu org tu pun sama. Kita tidak tahu apa harapan dan doanya. Kita tidak tahupun yg sidia tu entah di kirim Tuhan utk kita(mcm drama pula) atau hanya ujian dari Tuhan.Waspadalah dengan hati ciptaan Allah swt.
Hari ini kita menduga hati orang..lain hari diri sendiri yang akan mendapat ujian pula.
Barulah ko rasa betapa sedihnya dibuat begitu. Kalau setakat ayat "single selamanya aku tidak kisah" ....baik hati-hati.Jika dipanjangkan usia kita, insha Allah..
Siapalah yang akan menjaga mu dihari tua mu...?Jika anak sedara ko tinggalkan sejuta harta pun kalo mereka berkomi…

Mencari ubat

Assalammualaikum wbt..Adoii sengsaranya menanggung luka bekas post-op ni..😧Apa ya ubat yang terbaik supaya kulit slps operation tu tidak meninggalkan kesan yang buruk? Kemarin STO ok saja..tertutup rapat.
Dressing pagi tadi adoiii terbuka pula lapisan kulit paling atas tu. Abis nampak isi 11 inci bekas jahitan tu..😧😧😧
17hb Dec 2018 ada lagi next appointment. Harap2 keputusan biopsy tu tidak ada apa2 yang buruk. Ya Allah semoga semuanya baik-baik sahaja. Saya tidak sanggup lagi cucuk sana sini dan bermalam dalam wad. Pengalaman seminggu tu ngeri oooohhh... berat turun mendadak akibat sakit yang menyerang. Semoga semuanya Ya Allah baik2 sahaja. Ya Allah andai sakit ini terbaik untuk ku,
Maka aku redho.Jika Ya Allah, sakit ini membuatkan aku semakin dekat kepadaMu, Aku redho.Namun jika sakit ini ujian buatku, maka Engkau kuatkan aku untuk menempuh ujian ini Ya Allah.Tiada dayaku..aku hamba Mu yang lemah dan sentiasa mengharapkan pertolongan dariMu..amiin amiin amiin Ya Rabb.

Risau

Assalammualaikum.Hurmmm ibu mana yang tidak sedih melihat anaknya balik2 masuk wad cucuk jarum sana sini. Ubat segala macam...Hebat dan besarnya jiwa seorang ibu!
Ibu melahirkan..
Dgn hrpn ank sihat hingga penghujung usianya.. Namun siapalah kita utk menghukum takdir.Kita hanya perlu terima dgn hati yg terbuka. Berlapang dada yakni redho.
Aturan Sang Pencipta lagi hebat drpd kehendak kita. Allah swt lagi mengetahui yg terbaik buat  hambaNya. Sy turut simpati dgn nasib mama yg terpaksa menjaga sy 24 jam tanpa henti. Ibu mana yg tidak risaukan apabila anak2 sakit..Sy hanya berharap ia tidak mengambil masa yg lama..inshaAllah sy redho. 😊